top of page

Voorstellen team Dogs&zo: Wendy


Overdag loopt Wendy aardig wat kilometers met haar IJslandse herder Frida en de honden van haar uitlaatservice de Blije Snuitjes. In haar vrije tijd is ze niet alleen met de honden maar ook met de mountainbike of rennend in de bossen te vinden en geniet ze van de prachtige natuur.


Om Wendy nog beter te leren kennen heb ik enkele vragen aan haar gesteld.Wat vind je van het lesgeven bij Dogs&zo?

Bij Dogs&zo hangt een gezellige sfeer. Ik vind het erg leuk om op donderdagavond voor de groep te staan. Alette, Lisa en Maud zijn ook erg fijne collega’s, we versterken elkaar door open te staan voor feedback en van elkaar te leren.


Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken? Door mijn actieve levensstijl heb ik mijn nachtrust erg hard nodig dus laat mij liever gewoon slapen.. 😉


Mooiste moment bij Dogs&zo?

Ik vind de momenten waarop je ziet dat zowel cursist als hond veel geleerd hebben en stappen vooruit maken de mooiste.


Fijnste/ mooiste wandelplek?

De Ardennen. Hier kom ik graag samen met mijn hond Frida, familie en vrienden.


Waar kun je slecht tegen?

Ik kan erg slecht tegen dierenleed.


Wat wil je cursisten meegeven?

Met positief trainen wil je hond graag voor je werken dit versterkt de band en zo worden jullie een echt team!

Comments


bottom of page