top of page

Puppycursus

De socialisatie van een pup is erg belangrijk. Daarom is ons antwoord op de vraag: “moet ik wachten met de cursus tot mijn pup alle entingen heeft gehad?” Nee!. Helaas zijn er nog steeds fokkers die adviseren om je pup tot zijn laatste enting niet mee op straat te nemen en niet in contact te laten komen met andere honden. Je pup kan hierdoor een geestelijke beschadiging oplopen.

Bij Dogs&zo ben je welkom vanaf het moment dat je je pup in huis hebt. Je kunt namelijk wekelijks instromen in een puppygroep. Mocht je het persoonlijk geen fijn gevoel vinden om met uw pup op cursus te gaan terwijl hij nog niet volledig geënt is, kunt u altijd een privéles inplannen zodat de pup niet met andere honden in contact komt. Of pas beginnen als de pup volledig geënt is. 
 

In de puppycursus behandelen we de volgende onderdelen: Socialisatie met betrekking tot vreemde geluiden, andere dieren, vachtverzorging en andere mensen. Basiscommando's zoals zit, af, hier komen en meelopen aan een ontspannen lijn.

Daarnaast laten we de pups, door middel van parcoursen, kennis maken met verschillende vreemde voorwerpen en vreemde ondergronden.

 

Deze cursus is bedoeld voor jonge puppy’s met een leeftijd tussen de 7 en 20 weken.

 

De cursus bestaat uit: 5 praktijklessen.

Je krijgt bij de eerste les een welkom pakket voor je puppy met een hoop informatie die je thuis rustig door kunt nemen.

 

De kosten voor de puppycursus zijn € 75,-.

Opgeven kan via info@dogsenzo.nl

IMG_5620.JPG
IMG_5629.JPG
IMG_6944.JPG

Inlog KennelCare

bottom of page