top of page

Hondentraining

Leuk dat je op de pagina van onze cursussen terecht bent gekomen. Hieronder vind je wat algemene informatie over de cursussen bij Dogs&zo. Ons streven is naar een fijne hond waar ieder gezinslid plezier aan heeft, dat is ook de reden dat het hele gezin mee mag komen naar onze cursus. Van elkaar observeren kun je namelijk ook leren. Echter mag het voor de hond geen belemmering zijn en daarom is ons advies om per oefening te wisselen en niet tijdens een oefening. Dit maakt het voor je hond een stuk makkelijker.

IMG_1854.JPG

Vorm samen met je hond een team

Wil jij samen met jouw hond een team vormen en lekker bezig zijn? Dan ben je bij Dogs&zo aan het juiste adres.

Aanbod
IMG_3788.JPG

Puppycursus

Bij Dogs&zo ben je welkom vanaf het moment dat u uw pup in huis heeft.

IMG_9860.JPG

Fun-gehoorzaamheid

Fun & gehoorzaamheid de perfecte combinatie.

IMG_0354.JPG

Clickertraining

Wil jij een klik met je hond? Click dan voor het gewenste gedrag. 

IMG_1852.JPG

Basiscursus

Is je hond puppy af? Dan is de basiscursus iets voor jullie. 

IMG_4096.JPG

Wil jij je hond zijn beste zintuig laten gebruiken?

IMG_7942.JPG

Workshops

Themalessen, bruikbaar in het dagelijkse leven.

IMG_2998.JPG

Vervolgcursus 1

De vervolgcursus 1 is een cursus die aansluit bij de basiscursus.

IMG_7868.JPG

Behendigheid

Wij beschikken over een officiële behendigheidsbaan.

IMG_3095-001.JPG

Privéles

Wil je een specifiek doel met je (sport-/ hulp-) hond bereiken?

Cursisten

Een groep zal bestaan uit maximaal 7 cursisten. Onze kleine groepjes zorgen voor meer rust en voldoende aandacht per cursist. Elke cursus zal beginnen met een vragenrondje, hierin kun je advies vragen over situaties waar je thuis tegenaan loopt. Ook kun je tijdens het vragenrondje aangeven als er specifieke oefeningen zijn die je wil trainen. Hier kan de instructeur tijdens de les dan rekening mee houden.

Tijdens onze cursussen maken we zoveel mogelijk gebruik van de eigen keuzes die de hond maakt. Dingen die een hond zelf bedenkt onthoudt hij/zij namelijk veel sneller en beter.

Naast de eigen keuzes van de hond wordt er op onze hondenschool beloningsgericht getraind. Dit wil zeggen met veel beloningen. Liefde gaat tenslotte door de maag. Slipkettingen en stroombanden zijn ten strengste verboden tijdens de trainingen. De clicker mag tijdens onze trainingen worden gebruikt maar is niet verplicht (tenzij je de clickercursus doet).

Accomodatie

Het trainingsveld waar de lessen op worden gegeven is omheind. Er is op ons terrein een kantine aanwezig waar je onder het genot van een warme drank uit onze koffieautomaat gezellig met je medecursisten na kunt kletsen. Wil je hier meer informatie over hebben ga dan naar de pagina over onze accommodatie.

Overzcht nieuwe cursus

Overzicht start nieuwe cursussen

Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie neem dan contact met me op.
bottom of page