Vorm samen
met jouw hond een team

Wilt je samen met jouw hond een team vormen en lekker bezig zijn? Dan ben je bij Dogs&zo aan het juiste adres.

IMG_9693.JPG

Hondentraining

Leuk dat je op de pagina van onze cursussen terecht bent gekomen. Hieronder vind je wat algemene informatie over de cursussen bij Dogs&zo. Ons streven is naar een fijne hond waar ieder gezinslid plezier aan heeft, dat is ook de reden dat het hele gezin mee mag komen naar onze cursus. Van elkaar observeren kun je namelijk ook leren. Echter mag het voor de hond geen belemmering zijn en daarom is ons advies om per oefening te wisselen en niet tijdens een oefening. Dit maakt het voor je hond een stuk makkelijker.

Cursisten

Een groep zal bestaan uit maximaal 6 tot 8 cursisten. Onze kleine groepjes zorgen voor meer rust en voldoende aandacht per cursist. Elke cursus zal beginnen met een vragenrondje, hierin kun je advies vragen over situaties waar je thuis tegenaan loopt. Ook kun je tijdens het vragenrondje aangeven wanneer er specifieke oefeningen zijn die je wil trainen. Hier kan de instructeur tijdens de les dan rekening mee houden.

Tijdens onze cursussen maken we zoveel mogelijk gebruik van de eigen keuzes die de hond maakt. Dingen die een hond zelf bedenkt onthoudt hij/zij namelijk veel sneller en beter.

Naast de eigen keuzes van de hond wordt er op onze hondenschool beloningsgericht getraind. Dit wil zeggen met veel beloningen. Liefde gaat tenslotte door de maag. Slipkettingen en stroombanden zijn ten strengste verboden tijdens de trainingen. De clicker mag tijdens onze trainingen worden gebruikt maar is niet verplicht.

Accomodatie

Het trainingsveld waar de lessen op worden gegeven is omheind. Er is op ons terrein een kantine aanwezig waar je onder het genot van een warme drank uit onze koffieautomaat gezellig met je medecursisten na kunt kletsen. Wil je hier meer informatie over hebben ga dan naar de pagina over onze accommodatie.

Cursus aanbod hondentraining

meer informatie

meer informatie

meer informatie

meer informatie

meer informatie

meer informatie

meer informatie

meer informatie

Logo-Hondentrainers.png
 

Samenwerking Gilde van Hondentrainers

Sinds januari 2019 is Dogs&zo aangesloten bij het keurmerk ‘het Gilde van Hondentrainers’

Sinds januari 2019 is Dogs&zo aangesloten bij het keurmerk ‘het Gilde van Hondentrainers
Bij een hondenschool die aangesloten is bij het Gilde weet u zeker dat u en uw hond in goede handen zijn. Alle instructeurs die bij deze scholen werkzaam zijn hebben een volledige opleiding en worden door middel van bijscholing continu op de hoogte gehouden van alle nieuwste inzichten en trainingsmethoden op het gebied van honden. Dit wordt door het Gilde streng gecontroleerd.

Het Gilde werkt samen met onderstaande partners.

Renske Natural Petfood

OHRA Huisdierverzekering

 

 

         

180x150-OHRA-Huisdieren2020.gif

Onze visie daarbij is dat het trainen en opvoeden van honden gebaseerd moet zijn op basis van duidelijkheid, consequent zijn, vertrouwen, samenwerking en het scheppen van een gevoel van veiligheid.
Een positieve trainingsmethode, zonder dwang, zorgt ervoor dat u en uw hond een fantastische relatie opbouwen. We leren de mensen op een leuke en ontspannen manier met de hond om te gaan en we leren de honden dat luisteren leuk is.

banner renske.png
IMG_2086.JPG
 

Aanmeldformulier

Hondencursus

Meld u nu aan voor één van onze hondencursussen. Vul uw gegevens in en ik neem spoedig contact met u op.

Contact
arrow&v
arrow&v
Voorkeur cursus
Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie neem dan contact met me op.