top of page

Praktijkspeuren

In samenwerking met De Honderneming bieden wij de cursus praktijkspeuren aan. Tijdens het speuren gebruikt je hond zijn best ontwikkelde orgaan namelijk zijn neus. Honden kunnen tot wel 1 miljoen keer beter ruiken dan de mens. Hoe gaaf is het dan als je je eigen hond een vermist persoon kan laten zoeken!!!

Nog leuker alle rassen en leeftijden kunnen meedoen, lekker samen met je hond door de bossen en over de vlakte zoeken. Voor je hond is dit super inspannend echt hersenwerk.

Tijdens de cursus speuren leren wij jou en je hond de basis van het speuren. We leren jou als eigenaar hoe je het beste een spoor kan lopen en waar je allemaal rekening mee moet houden. Bij de hond leggen we de basis om goed een spoor uit te kunnen werken en de verloren voorwerpen terug te vinden. 

Speuren is echt teamwork tussen baas en hond!

Praktijk speuren is naast ontspanning ook een therapeutische manier voor onzekere en/of bange honden. Door het gebruiken van hun neus, zoeken in alle weersomstandigheden en het behalen van succesmomenten ontstaat er meer zelfvertrouwen bij de hond. 

De kosten voor de praktijkspeuren zijn € 160,- en bestaat uit 8 lessen. Wil je graag deelnemen stuur dan een mail naar info@dogsenzo.nl

Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-26 om 12.01.26_b42be890.jpg
IMG_4052.JPG
IMG_4096.JPG
bottom of page