top of page

Yuka, de wildebras met een hart van goud!

Even voorstellen...

Onze hond Yuka is een kruising Berner sennen Labrador Entlebucher en is geboren op 20 augustus 2018 en in ons bezit vanaf 7 oktober 2018. Wij hebben gekozen voor de puppytraining bij Maud omdat de cursus in kleine groepjes plaatsvindt en de sfeer erg gemoedelijk is.


Na de puppycursus...

Na de puppycursus zijn we met veel enthousiasme verder gegaan. Yuka heeft er erg veel plezier aan beleefd en veel van geleerd. We zijn daarom nog verder gegaan met de basis training, vervolg 1 en vervolg 2. Sport en spel 3 cursussen.


Yuka is een onstuimige wildebras (labrador karakter) maar ook erg lief voor baby’s en kleine kindjes. Ook zal ze nooit iets uit de handen pakken van etenswaren bij de kindjes.


Advies van Marleen….

Ik zou zeker na de puppycursus, de basis- en een vervolgcursus aanraden omdat je dan je hond pas echt leert kennen met commando’s en dergelijke.


Ik vind het fijn dat ik altijd met al mijn vragen bij Maud terecht kan en dat ze mij advies geeft als ik ergens over twijfel. De kennis die Maud heeft is enorm en erg veelzijdig, als we een nieuwe hond zouden krijgen ga ik zeker weer naar Maud terug. Ook in mijn omgeving heb ik al verschillende mensen naar haar toe gestuurd.


Cv van Yuka

- Puppycursus:

- Basiscursus:

- Basiscursus vervolg 1

- Basiscursus vervolg 2

- Sport en spel cursus 3 x

Comentarios


bottom of page