top of page

Lilly - Lou de gedreven spring in het veld!

Even voorstellen...

Dit is onze hond Lily - Lou! Mijn leven lang zijn er wel honden in het gezin geweest. Lilly - Lou is nu ongeveer 4,5 jaar bij mij. Eerst heeft ze nog in Diessen gewoond. En nu is ze samen met mij verhuisd naar Nieuwendijk.


Puppycursus en behendigheid

Lilly - Lou is een erg gedreven hondje! Als we bij Maud de dam op kwamen wist ze al: ,,Yes we gaan beginnen". Na de puppycursus zijn hebben we de cursus behendigheid gevolgd. Hier was ze de kleinste van het stel. Maar wat hebben we gelachen met z'n allen als ze weer net zo hoog als een grotere hond sprong. Helaas is Lilly soms ook een heel onzeker hondje. Ze hangt erg aan mijn vriend en mij. Wat natuurlijk niet erg is. Ook onbekende vindt ze eng. Mensen denken vaak: ohhh wat een schattig hondje die wil ik aaien. Vaak zeg ik dan al dat ze dat niet wil. Als ze het dan toch doen kan ze soms grommen van: ,,hey dit is niet fijn". Hiervoor heb ik bij Maud advies gevraagd maar ze zei al gauw Lilly kan niet duidelijk genoeg aangeven dat ze het niet fijn vindt. En als ze in deze situatie tegen je been opspringt zoekt ze bescherming. Dus je mag haar gewoon oppakken.


Advies van Eline….

Ik heb bij Dogs&zo dingen geleerd die je elke dag mee neemt in je dagelijks leven. Door de cursus ken je je hond straks door en door. Wat heel fijn is. Ik zou zeker na de puppycursus, de basis- en een vervolgcursus aanraden omdat je dan je hond pas echt leert kennen met commando’s en dergelijke. Ook behendigheid is fantastisch leuk! Ook al is je hondje klein ze vliegen over de baan.


CV van Liliy - Lou

Puppycursus

Basiscursus

Vervolgcursus

Behendigheid

Sport en spel





Komentar


bottom of page