top of page

"Joey is niet meer uit ons leven weg te denken"

Bijgewerkt op: 2 mei 2021

Twee jaar geleden is Joey vanuit het verre Spanje bij ons komen wonen. Midden in een verhuizing kwam hij aan. Angstig van de lange reis en moeite met eten.

Na twee weken zijn we begonnen met trainen bij Maud en begon hij te floreren. Hij ging overal mee naar toe en vond snel het vertrouwen in mij en in Julian. Door de angsten die hij in het begin had moest Joey de wereld opnieuw ontdekken, over straat wandelen, andere honden ontmoeten, zelfs simpel met een speeltje spelen moest meneer leren.


De gespierde skateboarder uit Tilburg

Na een aantal maanden was het niet meer het angstige hondje uit Spanje, maar de stoere gespierde spijker uit Tilburg. Nieuwe dingen ontdekken werd leuk en naar de les gaan bij Maud was één groot feest waar hij duidelijk iedere week enthousiast voor was. Joey is een zachtaardige lieve hond met energie voor 10! Geen enkele dag is saai met hem. Het is een werkelijke circus hond met als grootste hobby skateboarden wat we hem afgelopen zomer geleerd hebben. Joey is niet meer uit ons leven weg te denken. We zijn dankbaar voor alle kennis en training die we bij Maud hebben mogen krijgen want dit heeft ervoor gezorgd dat we hij van een onzekere angstige pup met een rugzakje naar een gelukkige stoere gespierde spijker is gegroeid.


Speciale gast op het terras

Nu kan hij iedere dag genieten van alle liefde die hij geeft en krijgt. Hij is zo geliefd dat oppas nooit ver te zoeken is, vrienden van ons laten hem maar al te graag uit als wij een lange dag werken zijn. Hij is vriendjes met iedereen. Soms heeft hij zelfs geluk en mag hij mee naar een terras en krijgt hij een eigen beker met water.


Groetjes,

Myrthe en Julian


Comments


bottom of page