top of page

Jente de enthousiaste kanonskogel

Even voorstellen...

Mijn naam is Jente en sinds mei 2018 neem ik mijn baasje en maatje Marjolein Loeffen mee naar allerlei cursussen bij Dogs&zo. Ik ben een bruine labrador en ben samen met

mijn 2 zusjes en 5 broertjes op 13 maart 2018 in Hellevoetsluis geboren. Op 5 mei 2018

was de grote dag dat Marjolein mij opnam in mijn nieuwe (t)huis. Ik begreep dat mijn baasje een goede socialisatie heel belangrijk vindt en daarom ben ik toen ik 8 weken was, gestart met mijn puppyfeestje bij Dogs&zo. Ik ben een leergierige student en vindt de lessen onwijs leuk! Niet alleen ik, ook Marjolein stond te glunderen als ik stiekem omhoog keek als ze naar de uitleg aan het luisteren was. Kom maar op met die oefeningen! Plezier en ook leerzaam, zo begint ons avontuur bij Dogs&zo….


Ik daag mijn baasjes uit

Nadat ik samen met Marjolein mijn diploma in ontvangst had genomen voor de puppycursus zijn we door gegaan met de basiscursus en daarna de vervolg 1 en 2 cursus. Soms heb ik mijn baasjes uitgedaagd toen ik tijdens het wandelen in de riem ging hangen en happend naar de armen kon springen. Juf Maud gaf handige tips aan mijn baasjes zodat er meer rust in de wandelingen kwam. Afentoe probeer ik mijn baasjes nog uit te dagen, maar ze weten hoe ze daarmee om moeten gaan, slimmeriken. Omdat Marjolein het leuk vindt om samen met mij in actie te komen was het logisch gevolg de cursus sport en spel. Deze heb ik zelfs 2 keer gedaan!


Eilandhopper

Ik ben al veel over zee geweest met mijn baasjes. Zo heb ik mijn pootafdrukken mogen zetten op de Waddeneilanden Texel, Terschelling, Vlieland en Schiermonnikoog. Ook ben ik naar Zeeland en Schotland geweest. Als ik de mogelijkheid had zou ik ernaartoe zwemmen want ik ben een echte (zee)hond. Ben dol op zwemmen, zee, rennen en knuffelen met mijn maatjes. Woeftastisch!


Klaar voor actie!

Juf Maud heeft mij ook uitgedaagd. Al kwispelend wachtte ik mijn nieuwe uitdaging af. Ik maakte kennis met verschillende spelonderdelen, balansoefeningen, behendigheid, frisbee en ook detectie. Prachtig! Inmiddels zijn we aan de 2e cursus detectie bezig. Op zoek naar steranijs sleur ik Marjolein mee naar de cursusruimte om fanatiek op zoek te gaan naar de geur. Speurneus aan en gaan!


Advies aan viervoetervriendjes en baasjes

Wil jij net als Marjolein en ik een fijne hechte band opbouwen? Ben je puppy of volwassen? Ga samen, net als ik met je baasje, naar de hondenschool. Jouw baasjes leren onze gedragingen en lichaamstaal beter te begrijpen zodat ze ons in elke situatie kunnen steunen. Ook leer je veel viervoetervriendjes kennen, vrienden voor het leven!


“Wij wensen jou en jouw maatje veel plezier”

Groetjes van Jente en Marjolein

Comentários


bottom of page