top of page

Hondenplons recreatiebad Stappegoor Tilburg 2023Markeer je agenda, want op 16 en 17 september 2023 vindt het meest verfrissende en vrolijke evenement voor onze trouwe viervoeters weer plaats bij recreatiebad Stappegoor! De Hondenplons is terug en belooft opnieuw een spetterend spektakel te worden voor honden en hun baasjes. Dit is dé gelegenheid om samen met je hond te genieten van een onvergetelijke dag vol waterpret!


Wil je erbij zijn? Vanaf 10 juli zijn de tickets te bestellen via deze link of klik op de button boven aan de pagina! https://ticketpoint.nl/evenement/hondenplons/.


Wees er snel bij, want de vraag naar tickets is elk jaar overweldigend! Let op: Dit jaar hebben we voor het eerst een blok speciaal voor kleine honden! Dit is het blok op zaterdag van 15:00 tot 17:00 uur. Tijdens dit blok zijn alleen honden met een schofthoogte tót 30 centimeter welkom. Houd hier dus rekening mee tijdens het bestellen van je tickets! (Kleine honden zijn natuurlijk de rest van de blokken gewoon welkom.


Of je nu een doorgewinterde hondenliefhebber bent, of gewoon nieuwsgierig naar de vrolijke chaos die de Hondenplons met zich meebrengt, dit evenement is voor iedereen. Maak nieuwe vrienden, bewonder andere hondenrassen en geniet van een onvergetelijke dag in het gezelschap van de meest gezellige en speelse beestjes!


Naast het vrij zwemmen zijn er ook verschillende andere hondse activiteiten.Hieronder een impressie van de hondenplons 2022:Comentarios


bottom of page